КЛИНИКАТА ЗА РЕВМАТОЛОГИЈА ГО ОДБЕЛЕЖА СВЕТСКИОТ ДЕН НА АРТРИТИСОТ


 

Клиниката за ревматологија го одбележа 12ти Октомври, Светскиот ден артритисот и се вклучи во акцијата:

 

WAVING FOR WORLD ARTHRITIS DAY!